Pozsonyi portyázás

Az elmúlt hétvégén pár utánpótlás versenyzőnkkel tiszteletünket tettük a szlovák xco kupasorozat következő állomásán, Pozsonyban. Célunk elsősorban az volt, hogy ismerkedjünk az ottani pályával, ellenfelekkel, újabb ingereket kapjanak a gyerekek, főként, hogy egy viszonylag versenyszegény pár hét a május végi-júniusi időszak.


A verseny az utánpótlás kategóriákban kombinációs volt, azaz először egy öt állomásból álló ügyességi szekciót kellett teljesíteni minél kevesebb hibával, majd következett az xco verseny a hazaiakhoz képest jóval hosszabb és nagyobb szintkülönbségű pályán.

Versenyzőink közül Kiss Kata teljesítette legkevesebb, mindössze két hibaponttal az ügyességi pályát, míg Bokros Csengének kevésbé feküdtek a feladatok, jóval alulmúlta magát. U13-as kategóriában Kiss Ádám is összeszedett pár hibát, de ez még ledolgozhatónak bizonyult az xco futamon.
Először Ádi rajtolt, aki nagy meccseléssel a szlovák gyerekekkel kategóriája 9. helyén végzett. Elmondása szerint a pálya nagyon élvezetes volt, az ellenfelek erősek és ügyesek, szóval elégedett volt az eredménnyel.


A lányok versenye az elit pályán volt, kellett kapaszkodniuk a meredek emelkedőkön, lejtőkön.
Az első helyen papírforma szerint a pilisi V4-es versenyen is diadalmaskodó szlovák lány lett, lányaink pedig felküzdötték magunkat a második ill. harmadik helyre, Csengéé az ezüst, Katáé a bronz érem lett.
Gratulálunk mindenkinek eredményeikhez!

Junior edzés

Csatlakozz a junior edzésekhez!


Veszprém
mtbsuli@gmail.com
+ 36 209 253 270

Balatonalmádi
almadibringasuli@gmail.com
+36 70 433 8113
Partnereink:
Beurer


Balatoni Bob


Sobri Jóska élménypark


Haribo