Utánpótlás olimpiai cross a királynék városában

Veszprémre került a sor az utánpótlás magyar kupa sorozatban, július 10-én mérkőzik az U9 és U17 közötti korosztály a bakonyi városban. A verseny jó felkészülési lehetőségként szolgál az egy hét múlva rendezendő országos bajnokságra is.


A licenszes versenyzők és a tehetségkutató kategóriák is 5 korosztályban, U9-től U17-ig mérkőzhetnek egymással a hétvégi versenyen. A rajthelyszín a város egyik kedvelt parkja, a Kolostorok és Kertek, ami elragadó szépségével szinte mindenkit lenyűgöz.

Kategóriánként különböző nehézségű és hosszúságú kör került kijelölésre a Gulya-dombon, hogy mindenkinek megfelelő "ingert" nyújtson. A versenyzőknek a következő ügyességi feladatokat kell teljesíteni: bója/kulacs kerülgetés, szlalom, kulacs áthelyezése, elengedett kormánnyal hajtás és áthaladás raklapon.


A tehetségkutató kategóriáknak nem kell teljesíteni az ügyességi pályát és körversenyen is könnyebb útvonalon haladnak, hiszen számukra fontos, hogy megszeressék a kerékpározást.

Nevezésre a verseny reggelén 7:30-tól az adott kategóriák rajtja előtt 1 óráig van lehetőség. A tehetségkutató kategóriákban való részvétel díjmentes.

A rendezvény a Nemzeti Együttműködési Alap támogatásával valósul meg.


Bővebb infók ITT


Junior edzés

Csatlakozz a junior edzésekhez!


Veszprém
mtbsuli@gmail.com
+ 36 209 253 270

Balatonalmádi
almadibringasuli@gmail.com
+36 70 433 8113
Partnereink:
Beurer


Balatoni Bob


Sobri Jóska élménypark


Haribo